Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.07.27

Ujjé, a Ligetben nagyszerű ... avagy: miért nem hallgatom többé a Morning Showt?

ligetvedok4.jpgMa hallgattam utoljára a Class FM-et. 

Tudom nem fog törést okozni eme csekélyke tény Balázs, Jani, és Feri lelkében, de attól ez még tény marad.

Éjszakás voltam, máskor is hasonló alkalmakkor, hazafelé a kocsiban őket hallgatom a Morning showban. Eddig ébren tartottak, mert hatalmasakat tudtam rajtuk és velük együtt röhögni, de ma rettenetesen kiakasztottak, és ahelyett, hogy betelefonáltam volna és leüvöltöttem volna a fejüket, (úgysem kapcsolnának be) vagy írtam volna egy olyan sms-t amiben a legkedvesebb szó a kurva és a baszás szó lett volna, inkább kikapcsoltam a rádió gombját és végleg.

Hárman kedélyesen viccelődtek, röhörésztek egy kolléganőjükön, akit telefonon keresztül frissen ébresztettek, és aki elmesélte, hogy tegnap fél hattól a ligetvédőkkel ücsörgött mindegy másfél órát. Nézett szembe a készenlétis rendőrökkel és a kopasz, kigyúrt "biztonságiakkal".  Jót humorizált rajta, még  a vegán, természetjáró, várbuzi, Jani is hogy amikor vége lett a tüntinek elment-e férjestül a kolléganőjük a Szabadság térre megostromolni a MTV székházat, kifosztani a Túró Rudi automatákat? Az Istennek nem akarták érteni, miért csinálják ezt a városligeti fákat védők. Olyan kis bizonytalankák voltak, hogy kiknek is kéne igazat adniuk. Mert az tény, hogy a római parti fákért ki kellett állni, de a városligeti fák helyére újakat fognak ültetni. Hiszen megígérték a számukra abszolút hiteles tervezők. Ha azok a fák egy betonteknőbe kerülnek, és ettől megég a gyökerük akkor is. 

A múzeumokra meg a városligeti átalakításra szükség van! Slussz és passz!

Na akkor most üzenem nekik, hogy lehet nyugodtan bizonytalankodni, és faszságokat beszélni, meg értetlenkedni, attól a tények tények maradnak. Például az MTV székház már nem a Szabadság téren van, amit azok a kopaszok vertek szét, akik most a "törvényes" favágást akarják biztosítani,

Persze min is csodálkozom? Elég megnézni kitől is kapja ez a 3 férfi május óta a fizetését.

A 24.hu cikkéből ídézek

Megvették Simicska rádióját, a Class FM-et 2016.05.23.

 A Class FM rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be, hogy tulajdonosa - az eddig Simicska Lajos és Nyerges Zsolt érdekeltségébe tartozó - Advenio Zrt. 100 százalékos tulajdonrészét megvette a Sláger Rádió Zrt.

Arra az újságírói kérdésre, hogy Simicska Lajos és Nyerges Zsolt miért adta el a rádiót, ha az jól működik, Turi Árpád, a Class FM vezérigazgatója azt mondta, hogy nincsen tisztában Simicska és Nyerges motivációjával.

A mostani tranzakció legnagyobb pikantériája egyébként az, hogy a Class FM-et működtető Advenio céget épp az a Sláger Rádió Zrt. vásárolja fel, amely 2009-ben azért maradt országos frekvencia nélkül, mert Simicska-Nyerges érdekeltsége, valamint az időközben már megszűnt Neo FM-et működtető vállalkozások kerültek ki győztesen az akkori frekvenciaháborúból.

Az új tulajdonos képviselője azt is mondta, hogy nem folytattak tárgyalásokat a miniszterelnökkel, a kormánypártokkal és az ellenzékkel sem a felvásárlásról. Ezt ugyanis a médiatörvény nem teszi szükségessé – tette hozzá McNut."

Szóval összefogni nem kell a népnek a rádióadók frekvenciáinak megmentéséért. Vigyáznak arra szakavatott illetékes elvtársak ugyanúgy, mint a magánnyugdíj megtakarításunkra. Sőt, ennek a három jómadárnak a zsebéért sem aggódunk, de lelki üdvükért mormoljunk el egy, két, há, SOS-t! 

Mentsétek meg lelkeiteket, és féltsétek a bőrötöket, ha már a városligeti fákat nem féltitek!

Csalódtam bennetek, de többet nem fogok!

Puszi Brigi :)

Fotó: Ligeti György